Balance

Contact

 

Body, Beauty & Balance
Aronskelkstraat 95
3053 XB Rotterdam

Mob: 06 383 84 868
Stuur een e-mail

Openingstijden

 

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 12:00 - 21:00
Donderdag: 12:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: gesloten

Betaling Salon

 

/ contant

Boek nu online

 

Zoeken

New New New

 

* * * Nieuwe behandeling met Lipo Diode Laser * * *Lipo Diode laser is een nieuwe techniek uit Amerika, die helpt bij het effectief vet te verliezen. Het is een revolutie binnen de medische wereld, die zorgt voor een veilig alternatief voor liposuctie. Dit is een high-tech alternatief voor Lipo Cavitatie en bevriezen. In tegenstelling tot Cavitatie is dit geheel pijnloos en wordt er niet gekneed in of gedrukt op de huid.

Hoe werkt Lipo laser?
Lipo laser werkt door middel van diode lasers, die ervoor zorgen dat de vetcellen zullen imploderen. Dit triggert het lichaam om de cellen op een natuurlijke wijze af te voeren. Houd er rekening mee dat Lipo laser het best werkt op de plaatsen waar het met het reguliere diëten niet lukt om er vanaf te komen.

Behandeling met Lipo laser
De behandeling met de Lipo laser duurt ongeveer 20 minuten. Het is verstandig om gebruik te maken van 8 – 10 behandelingen, zodat het vet op een effectieve wijze kunt laten verwijderen.

Met Lipo laser is het mogelijk om een groot aantal verschillende gebieden aanpakken. Het is bijvoorbeeld mogelijk om love handles te laten verwijderen, of een gebied op de buik, rug, dijen, heupen, billen, benen of armen aan te pakken.

Lipo laser leidt ook daadwerkelijk tot goede resultaten. Het is wat dat betreft niet vreemd dat de techniek over is komen waaien vanuit Amerika naar Nederland. Met 8 – 10 behandelingen is het mogelijk om 10 – 15 cm aan omvang te verliezen.


Behandelingen zijn niet mogelijk in de volgende situaties:
• Zwangerschap
• Pacemaker
• Hoge Bloedruk
• Tijdens de menstuatie
• Kanker
• Lymfatische-en-lever-ziekten
De aan te raden kuurbehandeling is minstens 1 behandeling per week.

Pijnloos, niet invasief slechts € 79 voor 30 minuten per behandeling!

 

 

Photon LED Light Therapy

Photon Licht therapy is een wetenschap waarmee kleuren, van het hele licht spectrum, gebruikt worden voor genezing van verschillende soorten ziekten. Door bepaalde kleuren te intensiveren heeft de Photon LED Light Therapy een grote impact op ons mentale en fysieke gezondheid. NASA was de eerste die het krachtig helende effect van licht ontdekten, bij het onderzoeken van de effecten van LED licht.

Ze ontdekten dat LED light de krachtige therapeutische helende werking voor het menselijk lichaam heeft. Inmiddels geb ruiken Ziekenhuizen en Medical centra over heel de wereld de LED light therapy voor behandelingen van huidproblemen en huidziektes.

Hoe werkt Licht Therapie?

De huid heeft het vermogen licht te absorberen. De energie van verschillende kleuren stimuleren de cellen. Het vergroot de activiteit van DNA-RNA (maakt nieuwe eiwitten aan op basis van info uit DNA) en laat Nitric Oxide (regelt interactie tussen de cellen) in het lichaam vrijkomen. Dit helpt de genezing en stimuleert het regeneratie proces door de cellen hun eigen energie te laten gebruiken om fibrolasten (belangrijkste cel van het bindweefsel) meer collageen, elastine, proteïne te laten produceren en stimuleert het verjongingsproces van de huid.

Photon Led light Therapy wordt gebruikt in verschillende kleuren, elke kleur heeft zijn eigen specifieke effect. De kleur die gekozen wordt hangt af van het huid probleem of het te bereiken doel. Het is een volkomen pijnloze veilige methode.

Behandeling duurt 30 minuten en kan gecombineerd worden met verschillende behandeling.

Prijs voor 30 minuten slechts € 75,00!

* * * Lash to impress... de nieuwe methode voor een stralende look! * * *

Slapen, douchen, zwemmen, sauna-en, sporten hoeven nooit meer met een uitgelopen look of bloot

gezicht want Lash to Impress geeft je een mascara met volume die 3 tot 5 weken blijft zitten.

Combineer het met wimper permanent en kom uit bed met de perfecte look!