Contact

 

Body, Beauty & Balance
Aronskelkstraat 95
3053 XB Rotterdam

Mob: 06 383 84 868
Stuur een e-mail

Openingstijden

 

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 12:00 - 21:00
Donderdag: 12:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: gesloten

Betaling Salon

 

/ contant

Boek nu online

 

Zoeken

Beauty

In het ritueel van douchen, tanden poetsen en haren kammen hoort ook de dagelijkse huidverzorging! In de ochtend en in de avond de huid reinigen en verzorgen zorgt ervoor dat de spieren in het gezicht ontspannen en tegelijkertijd steviger worden.

Door de natuurlijke werkzame stoffen die wij in onze huidverzorgingsproducten gebruiken merk je direct het verschil en zul je naast je maandelijkse gezichtsbehandelingen ook met dagelijkse huidverzorging aan de slag gaan. Er zijn verschillende huidtypen en daarom ook verschillende behandelingen.

Bekijk ons aanbod, echter in de salon zullen wij een huidanalyse uitvoeren en samen bepalen welke behandeling het beste bij jouw huid past!

Echter bij ons gaat huidverzorging een stapje verder met de Record 618 met GEM Technology. Dit is een unieke manier om energie af te geven aan een gebeid. In tegenstelling tot andere IPL en Laser apparaten die de energie in de huid verstrooien, kan de Record dankzij de GEM technologie het grootste deel van de energie concentreren in een geometrisch vlak onder de huid. Deze nauwkeurige afgifte van de energie maakt het mogelijk om heel gericht haarzakjes, pigmentvlekken, gesprongen adertjes ( couperose) aan te pakken. Omdat de energie geconcentreerd is hoeft de huid niet te worden belast met een grote hoeveelheid overtollige energie zoals bij vele andere systemen en dit voorkomt de gevreesde brandvlekken omdat er geen overlapping van de energie plaatsvind. De behandelingen van Record 618 zijn daarom in verhouding ook pijnloos en zacht voor de huid.


Met deze techniek zijn onder andere de volgende behandelingen mogelijk:

Acne

Om Acne goed te behandelen is het belangrijk dat er een huidanalyse en behandel plan wordt opgesteld. Het kan om de dat tot 1 x in de week. De aantal behandelingen is afhankelijk van de aanwezige acne echter minimaal 6 behandeling in een kuurvorm wordt altijd geadviseerd.

 

Huidverjonging

Wie klaar is met tijdelijke oplossingen en zwaar ingrijpende operaties echter WEL een strakke jeugdige en stralende huid wil, is bij Semia for Body, Beauty & Balance op het juiste adres. Alle klanten die de kuur hebben ondergaan hebben vervolgens een onderhoudskuur om dit prachtige resultaat te behouden. Wat deze behandeling precies doet is het volgende: Het verfijnt en vervaagt rimpels, brengt een stralende en jeugdige kleur in de huid door middel van collageen aanmaak. de huid wordt strakker en je ziet er duidelijk een aantal jaren jonger uit na een kuur van 10 behandelingen. De resultaten zijn verbluffend!! Wij adviseren hierbij ook de producten van Nutrimetics te gebruiken om het resultaat nog beter te behouden.

 

Couperose

Wanneer de huid of door aanleg of door weersinvloeden te maken heeft met couperose is het belangrijk om deze zo snel mogelijk te laten behandelen want naar mate we ouder worden, zullen de aders van rode strepen veranderen in donkere dikkere pijnlijke aderen. Na een aantal behandelingen zult u merken dat de huid niet meer zo rood is en meer gaat stralen!

 

Pigmentvlekken

Pigmentvlekken die korter dan een jaar op de handen of gezicht zitten, kunnen meestal na 2 behandelingen aanzienlijk verminderen. Wel dient de huid daarna goed beschermd te worden met een zonnebescherming.